100+ unieke schapenvachten op voorraad
Echte vachten van eigen schapen
Bezoek onze schapenschuur
Moeflon schapenvacht 135-145
Moeflon schapenvacht voor de bank
Moeflon voor Camper

Moeflon schapenvacht is schitterend Whisky roodbruin schapenvacht. Dik en wollig en een van de sterkste schapenvachten samen met het Texels schapenvacht.

Waar wordt een Moeflon schapenvacht veel voor gebruikt?

Moeflon schapenvachten worden regelmatig gebruikt voor op een mooie bank of luxe stoel. Regelmatig wordt een moeflon schapenvacht ook als stoelhoes voor de Camper gebruikt. Ook voor in de auto worden de moeflons regelmatig gebruikt.

Cathy van Schapenvachten kopen.nl verkoopt uitsluitend XXL Moeflons. Deze vachten zijn ongeveer 130 cm-145 cm lang. Door hun kolossale indrukwekkende uitstraling passen deze schapenvachten in elke woning.

Kleuren combinatie van de moeflon schapenvacht geweldig

De schitterende kleuren laten zich graag zien in alle woonstijlen. Geen moeflon is hetzelfde, elk schapenvacht heeft zijn eigen verhaal. Natuurlijk kan u dit schapenvel bestellen maar beter is om zelf hier in Elst (U) uit te zoeken. Bel Cathy voor afspraak, telefoon 06-45754325.

Moeflon schapenvacht persoonlijk komen uitzoeken

Elk schapenvacht heeft zijn eigen verhaal, eigen kleur en zachtheid. Schapenvachten zoals een Texels schapenvacht, Moeflon en Toscaans schapenvacht moet je zelf beleven. Een stugge vacht moet je vermijden. Persoonlijke check doen bij de slager of boer is het beste. Een Moeflon kleurt in de schaduw 200% anders, dit moet je zien en ervaren. Hieronder 3 foto’s van hetzelfde vacht, alleen onder diverse lichtomstandigheden zoals bij uw thuis ook is.

Schapenvacht in licht en donker
Schapenvacht in licht en donker

Als u van een plaatje de linker schapenvacht online besteld en u krijgt de rechter binnen? Het is hetzelfde schapenvacht echter allen onder diverse omstandigheden gemaakt.  Geloof alleen uw eigen ogen en ervaar zelf de zachtheid van een schapenvacht, daar kan geen online schapenvachtfoto tegenaan.  Het heeft ook niets te maken met besodemieteren, schapenvachten zijn ontzettend gevoelig voor licht. Uw persoonlijke geaardheid en voorkeuren bepalen wat u koopt en geen foto. Moeflons zijn schapenvachten die in het echt 200% afwijken van de echte kleur.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?