100+ unieke schapenvachten op voorraad
Echte vachten van eigen schapen
Bezoek onze schapenschuur

Camper schapenvachten

Schapenvacht voor de Camperstoel rijdt geweldig. Heerlijk ontspannen rijden en schitterend om te zien. Decoratief zal hij niet misstaan in de woning op wielen. Omdat wij marktslager zijn en alle vachten gebruiken voor de verkoop kunnen wij deze campervachten goedkoop leveren voor € 95,- per stuk.

Welke schapenvachten geschikt voor de Camperstoel

Niet elk schapenvacht is geschikt voor de stoel van een camper. Schapenvachten kopen voor de camper dan moet het vacht aan 3 eisen voldoen.

  1. Schapenvachten moeten lang zijn
  2. Schapenvacht voor Camperstoel moet zacht en wollig zijn
  3. Schapenvacht moet dik zijn

Sinds 1989 verkopen wij schapenvachten voor de Camper. De meest geschiktste schapenvachten voor op de Camperstoel zijn:

  • Texelse schapenvachten XXL
  • Moeflon schapenvachten XXL

Deze schapenvachten zijn zo zacht, je moet dat proberen. Deze schapenvachten verkopen wij nooit online. Klanten komen met de Camper naar Elst (U) gemeente Rhenen om te passen. Zet de Camper hier op de oprit en we zoeken de mooiste schapenvachten uit. Bel Cathy 7 dagen per week op 06-45754325 voor een afspraak om schapenvacht te zoeken en te passen.

Hoe bevestig ik het schapenvacht op de Camperstoel?

Er zijn een paar mogelijkheden om schapenvachten te bevestigen aan de camperstoel. U kan zelf met een stuk elastiek boven over het hoofdsteun doen aan het schapenvacht. Ook hebben wij vachtenspanners, bevestiging elastiek voor vacht en stoel. Lees meer over Schapenvacht bevestigen aan stoel.

Onderhoud van schapenvacht voor Camper

Onderhoud van een schapenvacht voor de Camper is niet anders dan bij schapenvachten die u thuis heeft liggen. U mag met een stofzuiger op de laagste stand een schapenvacht zuigen. Buiten luchten vind een schapenvacht fijn maar is niet verplicht. Schapenvacht is zelfregulerend , dus in de winter lekker warm en fris in de zomer. Ook hebben wij speciale borstels voor schapenvachten. Dus geen borstels met stalen pennen. Voor meer onderhoudstips ga naar de pagina onderhoud schapenvachten.

Schapenvacht voor Camper kopen
Schapenvacht voor Camper kopen
Moeflon schapenvacht
Moeflon schapenvacht
Vachtenspanner-bevestiging schapenvacht
Vachtenspanner-bevestiging schapenvacht

Waar komen jullie Campervachten vandaan?

Ik ben Cathy en wij staan op de markt als marktslager sinds 1984. Omdat wij zelf slachten hebben wij veel schapenvachten die wij verkopen vals decoratie voor thuis of als stoelhoes voor de Camper. De dikke schapenvachten voor de camper zijn niet alleen van onze eigen schapen maar ook van collega slagers.

Schapenvacht kopen verantwoord
Lamsstoofpotje

Hoe kan ik het beste schapenvachten kopen voor de Camper?

Handig is als u met de Camper hier in Elst komt in de Gemeente Rhenen. Wij plaatsen dan uw schapenvacht in de Camperstoel. U kan dat zelf met een elastiek vastmaken of wij hebben ook vachtenspanners die het schapenvacht exact op de plaats houden. Wij leggen u uit hoe u dit alles ok zelf kan doen. Het is niet moeilijk.
 
Omdat er bijna 200.000 campers zijn in Nederland en omdat 75% van de verkoop bestaat uit klanten die schapenvachten kopen voor de Camper, doen wij alles op afspraak. Bel Cathy 7 dagen in de week, meestal dezelfde dag nog welkom. Bel ☎️06-45754325, graag tot ziens in de schapenvachtenschuur.

Van 200.000 campers hebben 110.000 campers schapenvachten

In 2024 zijn er ruim 194.000 campers in Nederland. In de meeste campers liggen schapenvachten:

  • Vachten op het bankje in de Camper
  • Schapenvachten op bed, heerlijk warm in najaar en voorjaar
  • Schapenvachten op de stoel als stoelhoes.
  • Schapenvachten in de stoelen buiten.

Omdat wij een schitterend bevestigingssysteem hebben, vachtenspanners, kan u onze schapenvachten zowel voor de camperstoel gebruiken als op tuinstoeltjes buiten de Camper. Hiermee bespaart u extra kosten. Heeft kleinere buitenstoelen dan is er nog meer keuze uit schapenvachten.

 

Schapenvacht wit voor de Camper
Schapenvacht wit voor de Camper
Moeflon voor Camper
Moeflon voor Camper

Zoals u ziet kiest niet iedereen voor onze speciale bevestigingsbinders. Hierboven twee foto’s van schapenvachten op de camperstoel.  De stoelen met de witte schapenvachten hebben gekozen voor onze vachtenspanners, de stoelen met de Moeflons hebben elastiek gebruikt. 

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?