100+ unieke schapenvachten op voorraad
Echte vachten van eigen schapen
Bezoek onze schapenschuur

Een schapenvacht voor je bureaustoel zodat je werk echt heerlijk wordt. Steeds vaker kopen mensen schapenvachten voor de werkstoel, kantoorstoel of burostoel. Veel kantoorwerkers of thuiswerkers brengen langere tijd door op een kantoorstoel (bureaustoel) dan dat ze in bed liggen. Zie hieronder onze vachten voor de bureaustoelen.

Moeflon schapenvacht voor kantoorstoel
Moeflon schapenvacht voor kantoorstoel
Kantoorstoel met donkerbruin schapenvacht
Kantoorstoel met donkerbruin schapenvacht
Schapenvacht wit kantoorstoel
Schapenvacht wit kantoorstoel
Bevestiging schapenvacht aan kantoorstoel
Bevestiging schapenvacht aan kantoorstoel

Schapenvacht voor werkstoel of burostoel werkt ontspannen

Het online kopen van schapenvachten voor kantoorstoelen of bureaustoelen is onmogelijk. Er zijn zoveel verschillende kleuren dat u echt moet komen kijken en zelf uitzoeken. Elk schapenvacht heeft zijn eigen verhaal. Omdat u veel onafgebroken zit te werken en omdat een schapenvacht een geweldige uitwerking heeft voor de spieren is het een genot om er op te zitten.

Schapenvachten die geschikt zijn voor bureaustoelen

Zie hieronder foto’s van nieuwe collectie schapenvachten van eigen schapen. Wij staan op de markt als marktslager en de meeste vachten zijn van eigen schapen.

Moeflon
Texels schapenvacht 135 cm 140 cm
Schapenvacht kopen
Schapenvacht voor Camper kopen
Schapenvacht kopen

Maak een afspraak met Cathy op 06-45754325 om te komen kijken in Elst (U) in onze schapenvachtenschuur. Omdat wij op de markt staan moeten wij uw bezoek inplannen. Voordeel is dat wij 7 dagen per week voor u geopend zijn. Vaak komen de Campers voor schapenvachten in het weekend. U bent op afspraak elke dag welkom

Kantoorinrichting vernieuwen?

Bent u uw kantoor of thuiskantoor aan het restylen? Overweeg schapenvachten voor burostoel. Dagelijks verkopen wij schapenvachten voor de campers, woninginrichting en kantoorinrichting.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?